Is er een mogelijkheid om mijn sjablonen alleen op de locatie weer te geven waar ik ze wil hebben?
Last Updated 25 days ago

Ja, dit is mogelijk, u kunt uw sjablonen filteren.
Dit zorgt ervoor dat bijvoorbeeld, factuursjablonen alleen geselecteerd kunnen worden bij het maken van facturen, en ordersjablonen bij het maken van orders.
Dit kunt u instellen door naar de instellingen te gaan van een sjabloon:
  1. CuBus > Beheer > Algemene instellingen > tabblad ‘Sjablonen’.
  2. Selecteer de sjabloon die u wilt aanpassen, of maak een nieuw sjabloon
  3. In de sjablooninstellingen kiest u voor 'Template type'.
  4. Hier selecteert u de locatie waar u de sjabloon wilt gebruiken.
De sjabloon zal nu alleen te selecteren zijn op de locatie die u geselecteerd heeft.
Email sjablonen zijn helemaal niet te zien bij de verschillende opties, deze kunt u alleen selecteren als het daadwerkelijk om een email gaat.
De sjablonen waarbij u deze instelling niet instelt, zult u in elke sjabloonkeuze terugzien.