Hoe stel ik mijn e-mail gegevens in?
Last Updated 2 years ago

Om uw eigen e-mail cliënt in te stellen gaat u naar Instellingen > Overige instellingen > E-mail instelling.

Een nieuw scherm opent waar u de volgende informatie dient in te vullen.
  • Van adres:
    vul hier het e-mailadres in van de afzender van de te versturen e-mails
  • SMTP server:
    vul hier de SMTP server van uw provider in
  • SMTP poort:
    vul hier de SMTP poort van uw provider in
  • Gebruikersnaam:
    vul hier uw gebruikersnaam in
  • Wachtwoord:
    vul hier uw wachtwoord in
  • SSL:
    Secure Socket Layer, vinkt deze optie aan om een extra beveiliging aan te zetten
  • Test e-mailadres:
    vul hier eventueel een test e-mailadres in
Wanneer alle gegevens juist zijn ingevuld klikt u op de knop Opslaan.

Bij de meeste providers komen alle verzonden mails vanuit LEA ook in het postvak-uit van de eigen e-mail cliënt te staan.
Sommige providers staan dit niet toe.